Hârtia reciclată manual – noua noastră pasiune

Hârtia reciclată manual este o posibilitatea de a da o viață nouă deșeurilor din hârtie. Este cunoscut faptul că artiștii care se ocupă cu scrapbooking sunt  chițibușari. Am zeci de cutii și cutiuțe cu tot felul de accesorii, hârtii de diferite dimensiuni, culori și grosimi. Chiar și cele mai mici, pe care oricine altcineva le-ar arunca, le păstrez cu grijă pentru că voi avea nevoie de ele cândva, poate … 🙂

Hârtia care rămâne de la rotunjirea (tăierea) jurnalelor ar părea imposibil de folosit, reprezentând  fâșii foarte înguste.  Dar eu o folosesc ca umplutură în cutiile pentru livrări, ca să înlocuiesc folia cu bule cu ceva mai natural.

Iar pentru deșeurile de hârtie care chiar nu pot fi folosite în niciun fel, am găsit o soluție interesantă și practică: hârtia handmade.

Aproape orice hârtie (mai puțin cea cretată, pe care nici nu o folosim) poate servi ca materie primă pentru producerea hârtiei handmade.

Am experimentat  cu diverse tipuri de ”materie primă”, iar rezultatul îl puteți vedea mai jos.

Dacă doriți o hârtie cu adevărat specială pentru invitații, scrisori sau un jurnal handmande  nu ezitați să mă contactați 🙂

Puteți comanda hârtie handmade aici.

Urmăriți-ne și pe facebook.

Lasă un răspuns